Betalning och leverans

Alla varor som finns i lager levereras med till dig inom cirka tre (3) arbetsdagar, transporten sker via bil.
Klicka här för att läsa våra fullständiga leveransvillkor.
 

Leveransvillkor

Normalt är våra leveransvillkor ”Fritt Nässjö” (Ex works).

 

Betalningsvillkor

Enligt överenskommelse. Vid registrering som kund erhålls information om betalningsvillkor.
 

Priser

Alla priser som ges via prislista eller på annat sätt är exklusive moms. Dröjsmålsränta debiteras efter förfallodagen med 11 %. Vi reserverar oss för prisjusteringar samt prisändringar. 
 

Restorder

Artikel som tillfälligt har tagits slut restnoteras och levereras fraktfritt snarast möjligt. Orderrad med varuvärde understigande 200 kr restnoteras ej, utan får beställas på nytt. Specialvaror och beställningsvaror hanteras inte som restorder.
 

Leveranssätt

Om inte annat överenskommits och angivits på orderbekräftelse sker leverans med DHL. Mindre leveranser kan vid kunds önskemål ske med brevförsändelse. Vid brevleverans frånsäger sig Nevotex allt ansvar för eventuell förlust (brev kan ej spåras) eller skada som kan uppstå under transport.
 

Transport

Eventuell transportskada skall omedelbart anmälas av mottagaren till transportbolaget. Notera vid utlämningskvittensen att godset är skadat eller om det saknas något kolli. Har inte anmälan till speditör gjorts kan Nevotex ej acceptera det som en transportskada.
 

Reklamation och returleveranser

Det är köparens skyldighet att granska varorna vid ankomst och eventuell anmärkning på varorna skall göras inom 7 (sju) arbetsdagar från varans mottagande.
Returer accepteras endast efter kontakt med Nevotex och erhållande av returorder. Returer utan bifogad returordersedel behandlas ej. Material som sänds i retur skall emballeras på sådant sätt att det inte skadas under transport, använd om möjligt alltid originalemballaget.
Tyger, läder eller andra material som är tillskuret tas EJ i retur.
Vid retur av felfri produkt förbehåller sig Nevotex rätten att göra avdrag med 30% på fakturerat belopp.
För ytterligare information se Allmänna leveransvillkor​.
 

Observera

På textila material, läder och konstläder kan färgskiftningar förekomma mellan olika färgbad vilket medför att erhållet provmaterial kan skilja mot beställt material.
 
Tänk på att ljusa material kan bli missfärgade genom nötning av exempelvis brukares kläder. Exempel på tyger som kan medföra missfärgningar är jeanstyger, mörka tyger eller fuktiga kläder. Nevotex ersätter inte missfärgningar av denna art.
 

Webbshopen och dess innehåll

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, fel på bilder samt hur färger på bilder återges på bildskärmen. Vi reserverar oss även för att produkter utan förvarning kan utgå, ändras eller ersättas med liknande ersättningsvara. Observera att en del produkter kan variera i storlek och färg i förhållande till vad som visas på bild.