JOBBA HOS OSS PÅ NEVOTEX


Nevotex är Norra Europas ledande leverantör av textiler, läder, tekniska material och verktyg för inredning och möbeltillverkning. Med erfarenhet, expertkunskap och en stark passion för form, kulör och textur. Vi hjälper möbeltapetserare, möbelproducenter, arkitekter och designers att förverkliga sina idéer; vårt sortiment rymmer tusentals tyger, material och tillbehör. Och i vår produktion i estniska Narva skräddarsyr vi allt från kompletta lösningar till specifika detaljer för internationell tillverkningsindustri. Gruppen omsätter 450 mkr och har ungefär 150 anställda.

Intresserad av att jobba hos oss? Här nedan hittar du lediga tjänster vi har just nu!

Säljare södra Sverige

Är du en driven och resultatorienterad person som har förmåga att bygga långsiktiga relationer med kunder inom inredning och möbelindustrin, då kan detta vara ett jobb för dig!

Vi söker nu en säljare till vårt distrikt i södra Sverige. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen mot samtliga kundgrupper inom möbelindustrin, inredare, arkitekter och tapetserare. Nykundsbearbetning och kundvård i relation med befintliga kunder är en viktig del i ditt ansvarstagande.

Vi förväntar oss att du har vana att jobba självständigt med frihet under ansvar och med lyhördhet för kunder. Positiv till samarbete med kollegorna och verka för att tillsammans utveckla säljkompetensen inom företaget är en viktig del. Inom bolaget jobbar vi ständigt med att utveckla vår relation både mot kunder och internt.

Du kommer självklart att erhålla en relevant produkt- och materialutbildning för ändamålet.

Några års erfarenhet av försäljning är meriterande.

Sänd CV och personligt brev senast 7 Juni till: jobb@nevotex.se

Vid frågor kring tjänsten så kan du kontakta:
Mikael Strand - mikael.strand@nevotex.se | 073 - 7470277
Anders Cohen - 070 - 8860861

Vi ser fram emot din ansökan!