JOBBA HOS OSS PÅ NEVOTEX


Nevotex är Norra Europas ledande leverantör av textiler, läder, tekniska material och verktyg för inredning och möbeltillverkning. Med erfarenhet, expertkunskap och en stark passion för form, kulör och textur. Vi hjälper möbeltapetserare, möbelproducenter, arkitekter och designers att förverkliga sina idéer; vårt sortiment rymmer tusentals tyger, material och tillbehör. Och i vår produktion i estniska Narva skräddarsyr vi allt från kompletta lösningar till specifika detaljer för internationell tillverkningsindustri. Gruppen omsätter 450 mkr och har ungefär 150 anställda.

Intresserad av att jobba hos oss? Här nedan hittar du lediga tjänster vi har just nu!

CFO

Nu söker vi på Nevotex en CFO som vill vara med på vår resa mot en fortsatt stark marknadsposition, och ett stort fortsatt fokus på tillväxt både organiskt och förvärvsmässigt, nationellt som internationellt!

Vi står inför en omorganisation där vår nuvarande koncernchef väljer att ägna sin tid till styrelsearbete och mindre timmar hos oss, men fler timmar i frihetens tecken. Med en ny koncernchef med bakgrund inom marknad och försäljning behöver vi därför komplettera med en CFO som har ett fortsatt fokus på affärs- och controllerperspektivet.

Fokus i din roll

Som CFO på Nevotex ingår du i koncernledningsgruppen där ni tillsammans driver arbetet framåt, för att uppnå satta strategier och mål. Du ingår även i Business Strategy Group där du arbetar genom respektive VD för våra dotterbolag, och ut till de olika försäljnings- och produktionsenheterna.

Med fokus på fortsatt tillväxt krävs det att du är en stabil och duktig ekonom som kan och vill ta plats för att bidra till utveckling både gällande verksamheten, controller- och ekonomifunktionerna.

Här har du koll på koncernrapportering, kalkyler och lönsamhetsanalyser. Du driver ekonomifunktionens utveckling så att den anpassas till Nevotex Groups behov. Till din hjälp finns ett team om tre personer som idag sköter det löpande arbetet, samt månads- och årsbokslut för de olika dotterbolagen inom gruppen.

Om vi får önska

Vi vet inte vem du är – än, men vi har en god idé om vad du har med dig sedan tidigare: Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna erfarenhet från internationell miljö och bolag med koncernstruktur. Arbetat med ekonomiska analyser och uppföljning. Tidigare erfarenhet från företag med utveckling och expansion. Svenska och engelska i tal och skrift.

Läs mer om tjänsten på addpeople.nu eller klicka nedan för att söka jobbet!

Säljare med sinne för färg och form

Är du intresserad av att jobba mot inrednings- och möbelbranschen?
Då är detta något för dig! Just nu söker vi på Nevotex en säljare med utgångspunkt från Västra Sverige.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen genom i huvudsak försäljning till inredare och arkitekter. Nykundsbearbetning och kundvård i relationen med befintliga kunder är en viktig del i ditt ansvarstagande.

Vi förväntar oss att du har vana att jobba självständigt med frihet under ansvar och med lyhördhet för kunder. Positiv till samarbete med kollegorna och verka för att tillsammans utveckla säljkompetensen inom företaget är en viktig del. Inom bolaget jobbar vi ständigt med att utveckla våra relation både mot kunder och internt.

Du kommer självklart att erhålla en relevant produkt och materialutbildning för ändamålet.
Några års erfarenhet av framgångsrikt säljarbete är en merit. Vi ser fram emot din ansökan.

Sänd CV och personligt brev senast 7 maj till:
jobb@nevotex.se

Vid frågor kring tjänsten eller ansökan, kontakta country manager;
Fredrik Tarenius | fts@nevotex.se | 0380 - 55 38 23

Inköpare i nyckelroll

Du är idag en driven inköpare som söker nya utmaningar och vill bidra till den fortsatta utvecklingen av vår inköpsorganisation. Du gillar att arbeta i team och tillsammans med kolleger arbeta med ständiga förbättringar inom området inköp, logistik, kvalitet och hållbarhet. Att arbeta målinriktat och tänka strategiskt är en självklarhet för dig. Du är modig och känner dig bekväm med att självständigt ta ansvar för bland annat prisförhandling, leverantörsutveckling, inköpsplanering mm.

Du har några års erfarenhet av kvalificerat inköp och hungrar efter att ta ytterligare ett steg i din utveckling. Du jobbar strukturerat och är van att arbeta i affärssystem. Att vara prestigelös och ha förmåga att skapa goda relationer med arbetskamrater och leverantörer är självklart för dig. I rollen som förhandlare lever du upp till företagets förväntan att agera i professionellt affärsmannaskap.

Relevant utbildning på högskolenivå är en värdefull merit. Goda kunskaper i Excel samt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska är en förutsättning för att lyckas i ditt arbete.

Nevotex arbetar med ständiga förbättringar i internationell miljö och värnar om medarbetarnas välmående och kompetensutveckling.

Vi värderar högt om du är en person som engagerar dig och bidrar till att företagets strategier och mål uppfylls. Du ska ta din plats i teamet, våga utmana befintliga arbetssätt och vara en god arbetskamrat.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Nässjö.

Vi ser fram emot din ansökan. Sänd CV och personligt brev senast 4 juni till:
jobb@nevotex.se

Vid frågor kring tjänsten eller ansökan, kontakta Supply Chain Manager:
Andreas Torstensson: atn@nevotex.se 0380-55 38 73