JOBBA HOS OSS PÅ NEVOTEX


Nevotex är Norra Europas ledande leverantör av textiler, läder, tekniska material och verktyg för inredning och möbeltillverkning. Med erfarenhet, expertkunskap och en stark passion för form, kulör och textur. Vi hjälper möbeltapetserare, möbelproducenter, arkitekter och designers att förverkliga sina idéer; vårt sortiment rymmer tusentals tyger, material och tillbehör. Och i vår produktion i estniska Narva skräddarsyr vi allt från kompletta lösningar till specifika detaljer för internationell tillverkningsindustri. Gruppen omsätter 450 mkr och har ungefär 150 anställda.

Intresserad av att jobba hos oss? Här nedan hittar du lediga tjänster vi har just nu!

Försäljningschef

Drivs du av att utveckla både individer och affärer – Välkommen till vårt team!

 
Om Rollen

Som Försäljningschef Sverige har du huvudansvaret för att leda och inspirera vår svenska försäljningsavdelning. Din uppgift blir:

  • Ledarskap och Utveckling - Att leda ett dedikerat team av 8 medarbetare inom både inne- och utsälj. Stötta, engagera och motivera teamet till att nå sin fulla potential.
  • Affärsutveckling - Identifiera nya affärsmöjligheter och tillvägagångssätt. Sätta mål, visioner och strategier för att stärka försäljningen. Du håller dig uppdaterad om marknadstrender och branschförändringar.
  • Kommunikation och Samarbete - Som en central figur i organisation är din förmåga att kommunicera tydligt och engagerat avgörande. Sömlöst arbete med andra avdelningar är en självklarhet, för att tillsammans arbeta utifrån kunden och företagets bästa. Du kommer även att samverka med försäljningsansvariga i våra övriga dotterbolag i Europa.

Vår verksamhet är bred, och säljprocessen ser väldigt olika ut för olika kundsegment. Det blir din uppgift att hålla oss samman samtidigt som du hittar styrkan i våra olikheter. Du rapporterar till VD och är placerad på huvudkontoret i Nässjö. En viss del resor förekommer som en naturlig del i tjänsten.

Din Profil

För denna tjänst värdesätter vi erfarenhet och personlighet högre än din utbildningsbakgrund. Du är en tydlig och kommunikativ ledare med erfarenhet av både försäljning och ledarskap. Att jobba långsiktigt och målinriktat både internt och externt är något som driver dig i ditt dagliga arbete.Du är strukturerad, nyfiken, lösningsorienterad och bra på att förhandla på ett pedagogiskt sätt. Din framtoning är förtroendeingivande och att bygga goda relationer sker sig naturlig för dig. Din kommunikation är rak och tydlig men ändå diplomatisk. Vi söker dig som är affärsorienterad och trivs i en familjär företagskultur där du kan bidra till att både bevara vår historia och utveckla vår framtid.

Vi Erbjuder

Nevotex är ett familjeägt och färgstarkt företag, som är stolta över sin fina historik, utan att fastna där. Vi drivs av att ständigt utvecklas för att fortsätta vara marknadsledande. Här möts du av trevliga kollegor och en ägare som bryr sig om sina medarbetare. Vi satsar stort på vårt hållbarhetsarbete och är en av de aktörerna som ligger i framkant i vår bransch. Som medarbetare hos oss har du både stort ansvar och befogenheter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Ansökan sker via deras hemsida.