Nevotex är Norra Europas ledande leverantör av textiler, läder, tekniska material och verktyg för inredning och möbeltillverkning. Med erfarenhet, expertkunskap och en stark passion för form, kulör och textur. Vi hjälper möbeltapetserare, möbelproducenter, arkitekter och designers att förverkliga sina idéer; vårt sortiment rymmer tusentals tyger, material och tillbehör. Och i vår produktion i estniska Narva skräddarsyr vi allt från kompletta lösningar till specifika detaljer för internationell tillverkningsindustri. Gruppen omsätter 450 mkr och har ungefär 150 anställda.

Intresserad av att jobba hos oss? Här nedan hittar du lediga tjänster vi har just nu!

Produktchef

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas med stort fokus på att erbjuda marknadens bästa och mest efterfrågade sortiment som stärker varumärket Nevotex. Vi behöver därför dig som med hög förmåga och stort engagemang skall utveckla vårt sortiment av konstläder, tekniska vävar, stoppningsmaterial och tillbehör mm.

Som Produktchef är du en aktiv person som i nära samarbete med övrig organisation och marknad följer och utvecklar befintlig produktutvecklingsprocess, lanserings- och avvecklingsrutin. Du är duktig på att sälja in och marknadsföra produkterna internt till samtliga av Nevotex säljbolag. Det är naturligt för dig att med stöd av affärssystem och Office-paketet analysera befintligt och nytt sortiment med produkt- och lönsamhetskalkyler.

Förutom detta är följande arbetsuppgifter och ansvar en del av tjänsten:

Om dig
Du är en energisk, ambitiös och noggrann lagspelare. Vi söker dig som är serviceinriktad men samtidigt administrativt lagd och som effektivt nyttjar affärssystemet samt är en del i att utveckla processer och rutiner. Vi förväntar oss att du har goda egenskaper i kommunikativt beteende och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik kan vara meriterande, men viktigast av allt är vem du är, vilka ambitioner du har och vad du har för arbetslivserfarenheter. Stämmer ovanstående beskrivning in på dig – ja då tror vi på en perfect match!

Din ansökan vill vi ha till jobb@nevotex.se senast den 10 okt-22.