en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI
  • VI DELAR DIN PASSION!

    Välkommen till Nevotex.
EN DEL SAKER BLIR BARA VACKRARE MED TIDEN.

Nevotex är inte bara Skandinaviens ledande grossist av tyger, läder och material till kunder inom inredning och stoppmöbelindustri. Vi vågar också påstå att vi är en av de allra äldsta – och piggaste. Redan 1886 startade Henry I C Lovegrove en vaddfabrik i Nässjö. Bland kunderna fanns redan då många möbelföretag. Med tiden förändrades verksamheten och vi övergick till renodlad grossistverksamhet.


SKANDINAVIEN OCH BALTIKUM

I takt med tiden har vi introducerat nya, inspirerande och miljövänliga produkter som underlättar kreativt arbete, hantverk och industriell produktion. Vi låter oss inte nöjas utan utvecklar hela tiden vårt sortiment för att ligga steget före, både vad gäller trender och material. I dag har vi verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och Litauen, och Koncernen har även en sömnadsfabrik i Estland. Tillsammans är vi ett hundratal medarbetare med passion för form, färg och textur.

Vi är nominerade!

Vi är nominerade!

 Vår webbshop är nominerad till årets e-handelslösning i kategorin B2B.
Vi är glada och stolta och håller samtliga tummar för att vårt projekt står som vinnare. 
Vill du hjälpa oss nå hela vägen så går det att rösta och fram till och med 3 oktober via länken nedan: 
http://summit.dynamicweb.com/awards 

Det är vår nya responsiva webshop, där vi idag kopplar samman fem länders (fyra olika bolags) Navision till en webbshoplösning som är nominerad. En komplex och responsiv lösning med DynamicWebs verktyg och med SoftGear som leverantör skapar oss stora möjligheter för vidareutveckling. 

Vi är ännu inte helt i mål med alla nya funktioner, så arbetet fortsätter för en så bra och användarvänlig webbshop som möjligt. 

Det är DynamicWeb som är utvecklare, av det verktyg som används till shopen, som varje år utser årets projekt och vinnare. 

NYHETER I SHOPPEN

 

VÅRA VARUMÄRKENUnited Fabrics är vår omfattande kollektion av inredningstextilier, en kollektion som ständigt förnyas i samarbete med några av världens främsta väverier. Eftersom Nevotex är en fristående aktör har vi möjligheten att fritt välja våra samarbetspartners, vilket också märks på vårt breda och varierade sortiment.


Läs mer om United Fabrics


Nevotex United Leather är vår kollektion med möbelhudar och konstläder. Vi har särskild kompetens inom området och erbjuder ett brett urval från några av marknadens främsta tillverkare. En genomgående hög kvalitet på hudarna optimerar materialanvändningen och ger god kostnadskontroll.


Läs mer om United Leather
VÄLKOMMEN TILL NEVOTEX

Produktkatalog 2017-2018

Ny produktalog för 2017-2018, 248 sidor fyllda med produkter för dig och din verksamhet, klicka här för att läsa den direkt online.Webbshop

Klicka här för att gå vidare till vår webbshop där du kan se alla våra produkter
Showroom Studio B3

Besök gärna vårt showroom i Stockholm som ligger på Barnhusgatan 3. Öppetider är vardagar 09.00-16.30. Välkommen att inspireras!CASES by Nevotex