en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI
  • VI DELAR DIN PASSION!

    Välkommen till Nevotex.
EN DEL SAKER BLIR BARA VACKRARE MED TIDEN.

Nevotex är inte bara Skandinaviens ledande grossist av tyger, läder och material till kunder inom inredning och stoppmöbelindustri. Vi vågar också påstå att vi är en av de allra äldsta – och piggaste. Redan 1886 startade Henry I C Lovegrove en vaddfabrik i Nässjö. Bland kunderna fanns redan då många möbelföretag. Med tiden förändrades verksamheten och vi övergick till renodlad grossistverksamhet.


SKANDINAVIEN OCH BALTIKUM

I takt med tiden har vi introducerat nya, inspirerande och miljövänliga produkter som underlättar kreativt arbete, hantverk och industriell produktion. Vi låter oss inte nöjas utan utvecklar hela tiden vårt sortiment för att ligga steget före, både vad gäller trender och material. I dag har vi verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och Litauen, och Koncernen har även en sömnadsfabrik i Estland. Tillsammans är vi ett hundratal medarbetare med passion för form, färg och textur.


 

Vi söker en Supply chain manager

Vi söker en Supply chain manager

 

Gillar du effektiva och optimerade produktionsprocesser med logiska flöden? Vill du driva förändringsarbete och utveckling i en spännande bransch? Är du en engagerad ledare som brinner för logistik? Då vill vi att du söker dig till Nevotex och antar utmaningen som vår Supply chain manager.

Rekryteringen sker i samarbete med Finnveden Executive, läs och ansök om tjänsten.

Produktnyheter

Produktnyheter

Med hösten kommer nya vindar och och nya produkter. Vi har några spännande produktnyheter, anpassade för flera olika användningsområden och projekt. 
Kontakta vår säljavdelning för mer information och glöm inte besöka vår webbshop och kika på nyheterna och vårt breda utbud.

Vi är Årets underleverantör

Vi är Årets underleverantör

Torsdagen den 21 mars tog vi emot utmärkelsen Årets underleverantör vid branschens arrangemang Möbelriksdagen. 

Tack till Interior Cluster Sweden och tack till dig för att vi får möjligheten att göra ett bra jobb.  

Här kan du läsa mer om motiveringen.

NYHETER I SHOPPEN

 

VÅRA VARUMÄRKENUnited Fabrics är vår omfattande kollektion av inredningstextilier, en kollektion som ständigt förnyas i samarbete med några av världens främsta väverier. Eftersom Nevotex är en fristående aktör har vi möjligheten att fritt välja våra samarbetspartners, vilket också märks på vårt breda och varierade sortiment.


Läs mer om United Fabrics


Nevotex United Leather är vår kollektion med möbelhudar och konstläder. Vi har särskild kompetens inom området och erbjuder ett brett urval från några av marknadens främsta tillverkare. En genomgående hög kvalitet på hudarna optimerar materialanvändningen och ger god kostnadskontroll.


Läs mer om United Leather
VÄLKOMMEN TILL NEVOTEX

Produktkatalog 2019-2020

Ny produktalog för 2019-2020, 241 sidor fyllda med produkter för dig och din verksamhet, klicka här för att läsa den direkt online.Webbshop

Klicka här för att gå vidare till vår webbshop där du kan se alla våra produkter
Showroom Studio B3

Besök gärna vårt showroom i Stockholm som ligger på Barnhusgatan 3. Öppetider är vardagar 09.00-16.30. Välkommen att inspireras!CASES by Nevotex