en-USsv-SEnb-NOda-DKet-EElt-LTfi-FI
  • VI DELAR DIN PASSION!

    Välkommen till Nevotex.
EN DEL SAKER BLIR BARA VACKRARE MED TIDEN.

Nevotex är inte bara Skandinaviens ledande grossist av tyger, läder och material till kunder inom inredning och stoppmöbelindustri. Vi vågar också påstå att vi är en av de allra äldsta – och piggaste. Redan 1886 startade Henry I C Lovegrove en vaddfabrik i Nässjö. Bland kunderna fanns redan då många möbelföretag. Med tiden förändrades verksamheten och vi övergick till renodlad grossistverksamhet.


SKANDINAVIEN OCH BALTIKUM

I takt med tiden har vi introducerat nya, inspirerande och miljövänliga produkter som underlättar kreativt arbete, hantverk och industriell produktion. Vi låter oss inte nöjas utan utvecklar hela tiden vårt sortiment för att ligga steget före, både vad gäller trender och material. I dag har vi verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och Litauen, och Koncernen har även en sömnadsfabrik i Estland. Tillsammans är vi ett hundratal medarbetare med passion för form, färg och textur.


 

Produktnyheter

Produktnyheter

Med hösten kommer nya vindar och och nya produkter. Vi har några spännande produktnyheter, anpassade för flera olika användningsområden och projekt. 
Kontakta vår säljavdelning för mer information och glöm inte besöka vår webbshop och kika på nyheterna och vårt breda utbud.

Vi är Årets underleverantör

Vi är Årets underleverantör

Torsdagen den 21 mars tog vi emot utmärkelsen Årets underleverantör vid branschens arrangemang Möbelriksdagen. 

Tack till Interior Cluster Sweden och tack till dig för att vi får möjligheten att göra ett bra jobb.  

Här kan du läsa mer om motiveringen.

Nevotex production, årets arbetsgivare i Narva 2018

Nevotex production, årets arbetsgivare i Narva 2018

Vi är mycket stolta och glada över att ha blivit utsedda till årets arbetsgivare 2018 i Narva, Estland.  

Utmärkelsen delas ut till det företag i regionen som under de två senaste åren lyckats försäljningsmässigt, resultatmässigt och med att skapa nya arbetstillfällen inom regionen. 

Utmärkelsen har uppmärksammats i lokal media och anläggningschef Andrus Allikoja fick ta emot utmärkelsen av Narvas kommunfullmäktige nu i december.

I Narva finns Nevotex produktionsenhet med knappt 60 personer anställda. Här finns utrustning och kompetens att färdigställa alla typer av produkter i läder, konstläder och textil. 
Vi hjälper dig från idé till färdig produkt! 
Kontakta oss så berättar vi mer.   

NYHETER I SHOPPEN

 

VÄLKOMMEN TILL NEVOTEX

Produktkatalog 2019-2020

Ny produktalog för 2019-2020, 241 sidor fyllda med produkter för dig och din verksamhet, klicka här för att läsa den direkt online.


Webbshop

Klicka på länken nedan - där kan du se alla våra produkter digitalt. Glöm inte läsa våra allmänna leveransvillkor.


Showroom Studio B3

Besök gärna vårt showroom i Stockholm som ligger på Barnhusgatan 3. Öppetider är vardagar 09.00-16.30. Välkommen att inspireras!


CASES by Nevotex